Hirdetés

Ekkor jöhet valami nagy a Logan kapcsán

|

Egy nagyon érdekes elmélet látott netvilágot a várva várt Farkas-mozifilmet illetően, miszerint lassan végre számíthatunk némi meglepetésre.

Hirdetés

Kétségkívül óriási várakozás előzi meg a Hugh Jackman nevével fémjelzett utolsó Farkas-mozifilmet, amire már nem is kell olyan sokat várnunk. A stúdió ennek ellenére nem aprózza el a dolgokat, az elmúlt hetekben történt hivatalos címbejelentés és egy vagány poszter publikálása óta mindenki az első előzetesért áhítozik, de helyette rejtélyes fekete-fehér fotókat kapunk napról napra egy annál is rejtélyesebb WpnX nevet viselő Instagram oldal jóvoltából. Néhány rajongó egy igencsak érdekes kapcsolatot vélt felfedezni ezek között, ami valami nagy közeledtét ígérheti. 

Hirdetés

Ezt a bizonyos kapcsolatot a képek publikálási időpontjában lelték a szemfülesek: Minden nap ugyanakkor, egészen pontosan 10:23-kor kerülnek ki a legújabb fotók a szóban forgó közösségi média oldalra. Ez persze első ránézésre nem lenne valami érdekes, hiszen időzített bejegyzéseket gyakran alkalmaznak különböző vállalatok a marketingek során, ám a mi időpontunkat közel sem véletlenül választhatták. Cseréljük csak fel azt a tízest a római megfelelőjére: Eredményül X:23-at, avagy X-23-at kapunk, aki a képregényekben Farkas tizenéves női klónja, akinek potenciális filmes debütálását már hosszú ideje pletykálják a jövőre érkező Loganben.

Reméljük, hogy sokatokat sikerült meglepni ezzel az összefüggéssel, de ha ez nem lenne elég, akkor gondoljuk tovább a dolgot - hisz talán nem csak egy zseniális kis utalásról van szó. Azt tudjuk, hogy a napi rendszerességgel érkező képek 10:23-kor debütálnak amerikai idő szerint, de ha konkrét dátumokban gondolkodik az ember, akkor rájöhet, hogy ez a 10.23. vasárnap, azaz október 23-án épp aktuális lesz. Túl magas labda ez a stúdió számára, hogy ne lepjék meg a rajongók millióit valamivel, legyen az egy hivatalos fotó X-23-ról vagy például az a várva várt előzetes - mi azt javasoljuk nekik, hogy legyen az utóbbi és mutassák meg benne Laura Kinney karakterét, avagy két legyet egy csapásra.  

A Logan 2017. március 3-án érkezik a mozikba James Mangold rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik még Patrick Stewart X Professzorként utolsó alkalommal, valamint Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant és Eriq La Salle. Remélhetőleg a napokban most már tényleg megnézhetjük mozgásban is kedvenc adamantium-betyárunkat. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.