Hirdetés

Holnap jön a Logan előzetese, első hivatalos képen a címszereplő Hugh Jackman (Frissítve)

|

Már régóta várjuk türelmetlenül az utolsó Hugh Jackman nevével fémjelzett Farkas mozifilm első kedvcsinálóját, ami végre valahára úton van.

Hirdetés

Kétségkívül óriási várakozás előzi meg a Hugh Jackman nevével fémjelzett utolsó Farkas-mozifilmet, amire már nem is kell olyan sokat várnunk. A stúdió ennek ellenére nem aprózza el a dolgokat, az elmúlt hetekben történt hivatalos címbejelentés és egy vagány poszter publikálása óta mindenki az első előzetesért áhítozik, de helyette rejtélyes fekete-fehér fotókat kapunk napról napra egy annál is rejtélyesebb WpnX nevet viselő Instagram oldal jóvoltából - ezidáig. Végre fordul a kocka, ugyanis a legfrissebb jelentés szerint holnap érkezhet a Logan kedvcsinálója. 

Frissítés: Hugh Jackman egy videóval erősítette meg közösségi média oldalain, hogy valóban holnap kapjuk a várva várt előzetest. 

Hirdetés

A Trailer Track szúrta ki többek között, miszerint a 20th Century Fox stúdió indiai Twitter felhasználója megerősítette, hogy a Farkas-trilógia záródarabjának első előzetesét holnap publikálják. Pont ezekben a napokban tudtuk meg, hogy a kedvcsináló 1 perc 46 másodperc hosszúságú lesz és kapunk belőle egy véres (Red Band), valamint egy könnyedebb verziót - minden bizonnyal emlékeztek, hogy a Deadpool esetében is ugyanezt csinálta a stúdió, ergo tényként kezelhetjük az R-es korhatár-besorolást. Mindezek tetejére az adaptációt jegyző James Mangold megosztott egy hivatalos fotót a címszereplő Hugh Jackmanről, amely még mindig arra ad gyanút, hogy az Old Man Logan sztoriból is nagyban merít a film. 

Végül, de nem utolsó sorban kaptunk egy szinopszist is a filmhez, ami érdekesmód egyelőre csak az IMDb oldalán jelent meg - tudniillik, hogy ott bárki szerkesztheti ezeket, de talán nem véletlen, hogy pont most került ki az alábbi összefoglaló: 

2024-ben járunk, ahol Logannek és Charles Xavier professzornak meg kell bírkóznia az X-Men elvesztésével, amikor a vállalati igazgató Nathaniel Essex elpusztítja, zűrzavar és káosz közepette hagyva a világot. Logan öngyógyító képességei lassan elhalványulnak, Xavier pedig Alzheimer-kórban szenved, ezért folyamatosan felejt. Loganre hárul a feladat, hogy legyőzze Nathaniel Essex-t egy fiatal lány, Laura Kinney, azaz Farkas női klónjának segítségével.

A Logan 2017. március 3-án érkezik a mozikba James Mangold rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik még Patrick Stewart X Professzorként utolsó alkalommal, valamint Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant és Eriq La Salle. A potenciális filmleírás egy brutális és igencsak komoly hangvételű folytatást ígér, ami reményeink szerint tökéletes búcsú lesz a karaktert közel két évtizedig alakító Hugh Jackman-től. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.