Hirdetés

Zseniális a Logan alternatív befejezése

|

A How It Should Have Ended csapata előállt jól megszokott alternatívájukkal, ezúttal a nagy sikerű Logan kapcsán.

Hirdetés

Aki követi a How It Should Have Ended, vagyis az Így kellett volna végződnie YouTube csatorna munkásságát, az minden bizonnyal alig győzi kivárni a legújabb filmparódiákat, melyekben zseniális, teljesen jogos alternatív befejezéseket gyártanak a nagy blockbuster filmeknek. Természetesen a kritikusok és rajongók körében egyaránt nagy sikert arató Logan - Farkas is megkapta saját videóját, ami egy kicsit rendhagyóan sikerült Hugh Jackman búcsúja miatt. 

Hirdetés

A rendhagyó alatt azt értjük, hogy konkrétan egy animációs musicalt rakott nekünk össze a HISHE csapata rengeteg szereplőt mozgatva, ami méltó módon búcsúztatja a címszereplőt játszó Jackman-t tizenhét évnyi alakítás után. A Logan szívhez szóló paródiáját már magyar felirattal is megnézhetitek a Marvel Magyarország jóvoltából, amit kihagyni ugyan ki lehet, de nem érdemes, ha egy felhőtlenül szórakoztató öt-hat percet szeretnél eltölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.