Hirdetés

Íme az első kép a Loganből!

|

Miután hivatalossá vált, hogy a Hugh Jackman-éra az X-Men filmes világában a Logan című projekttel ér véget, máris megérkeztek az első hírmorzsák a történetet illetően, illetve Sir Patrick Stewartról is kikerült egy kép.

Hirdetés

A fotón megleshetjük, hogyan is fog kinézni az általa életre keltett X Professzor az utolsó Farkas-kalandban. Nos, a leharcolt jelző meg sem közelíti a valóságot. A képpel együtt az első (fél)hivatalos információk is napvilágot láttak.

Hirdetés

Amit megerősítettek, és mely már hónapok óta nyílt titok tárgyát képezte: a történet gonoszának a szerepét Mister Sinister fogja betölteni, illetve a cége, az Essex Corp. Emellett a Weapon X program is kulcsfontosságú lesz az események szempontjából.

James Mangold, a Logan rendezője is úgy gondolta, hogy kedveskedni kell a rajongóknak, úgyhogy megosztotta a film szkriptjének második oldalát, melyből kiderül, hogy Farkas öngyógyító képességei már alaposan megkoptak a film kezdetére, és rendszeresen nyúl a piás üvegek után. Egyes pletykák szerint 2024-et fogunk írni a Loganben, melyben előreláthatólag az eddigi legsötétebb tónusú X-Men filmhez lesz majd szerencséje a közönség tagjainak.

Az alaphelyzet komorságát már az is mélyíteni fogja, hogy a történet szerint 2024-re egyre kevesebb mutáns születik, és senki sem tudja megmagyarázni ennek az okát - még maga X Professzor sem, akit állítólag majd a Stephen Merchant által alakított Caliban fog istápolni, ugyanis a mutánsok bölcs vezetője szintén problémákba ütközik a képességei kontrollálását illetően. Emlékezetkiesése olyan súlyos, hogy még néha magát Logant sem ismeri fel.

Nektek hogy tetszik a megviselt X Professzor és a történet az eddigi foszlányok alapján? Várjátok már a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.