Hirdetés

Új arcok csatlakoztak a Pókember: Hazatéréshez

|

A Marvel és a Sony Pókember filmjének szépen bővül a stábja, most Logan Marshall-Green és Martin Starr csatlakoztak.

Hirdetés

A Jon Watts (Cop Car) által rendezett sokadik Pókember rebootnak hamarosan elkezdődik a forgatása. Ez pedig azt jelenti, hogy lassan minden karakter egy-egy megformálóra talál. A hét elején megtudtuk, hogy Donald Glover, akit korábban a főszerepre is esélyesnek tartottak, talán aláírhat egy misztikus szerepre. Most van két biztos csatlakozó is, az egyikük Logan  Marshall-Green, a Prometheus sztárja, a másikuk pedig a Szilícium-völggyel hírnevet szerző Martin Starr.

Hirdetés

Mindkét színész szerepét homály fedi, de a THR infói szerint Marshall-Green egy másodlagos gonosztevőt alakíthat a filmben, Michael Keaton Keselyűje mellett. Ha a színész hasonló alakítást hoz, mint A meghívás című thrillerben, akkor egy egészen új színt vihet a képregényen alapuló gazfickók világába.

A páros a Tom Holland Peter Parkerje által vezetett stábhoz csatlakozik, akihez az Amerika Kapitány: Polgárháborúból csatlakozik Marisa Tomei, May néni szerepében, és Robert Downey Jr., a teljesen hozzánőtt Tony Starkként. Újként érkezik Tony Revolori, Zendaya, Laura Harrier és Michael Barbieri.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.