Hirdetés

Logan - új képen pózol Caliban

|

Hangulatos fotó érkezett Stephen Merchant karakteréről Caliban szerepében.

Hirdetés

Stephen Merchant leginkább olyan alkotásokból lehet ismerős, mint a Vaskabátok, a Futottak még..., és a Life's Too Short. A 2 méter magas színész egy olyan Marvel karaktert fog alakítani a közelgő Farkas filmben, aki képes megérezni és lenyomozni más mutánsokat. Főhősünk szerencséjére, Caliban segíteni fog Logannek a betegeskedő Charles Xavier (Patrick Stewart) ápolásában.

Hirdetés

A Merchant által megformált karakterről most egy igazán művészi fotó érkezett, ami még nehezebbé teszi, hogy kivárjuk a film premierjéig hátralevő egy hónapot.

Light

@wponx által közzétett fénykép,

James Mangold rendező a következőt nyilatkozta Stephen Merchantról és Calibanról:

"Különös érdeklődéssel tölt el, hogy megtaláljam azokat a dolgokat, amelyek érdekesen tükröződnek vissza egy színészen. Stephen egy hatalmas ember. Éppen ezért olyan csodálatos vele forgatni, hiszen egy jó 15 centivel magasabb Logannél, Patricknál pedig jelentősen nagyobb. A filmben szereplő kislány gyakorlatilag a térdéig érne. Bámulatos látni a méretbeli különbségeket, de emellett persze szíve is van. Csodálatos energiát hozott magával a filmhez, amit ahelyett, hogy magának tartotta volna, megosztotta velünk."

Jackman kilencedik, és ha minden igaz egyben utolsó szereplése Rozsomákként a jövőbe kalauzol bennünket, ahol az erejét lassacskán elveszítő Logan a betegeskedő X-Professzor gondját viseli a mexikói határnál. Azonban a legyötört egykori X-Men tag bujkálása véget ér, mikor egy fiatal mutáns lép színre, akit sötét erők üldöznek.

A Logan 2017. március 2-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.