Hirdetés

Hivatalos: X-23 szerepel a Loganben

|

Már eddig is szinte biztosra vehető volt, de immáron a 20th Century Fox hivatalosan is lerántotta a leplet a harmadik Farkas-film, a Logan egyik fontos szereplőjének kilétéről.

Hirdetés

Dafne Keen egy Laura Kinney nevű lányt fog alakítani, ezt a nevet pedig az X-23 néven népszerűvé vált mutáns vette fel idővel a képregényfolyamban. Többek között Laura keze látható a Logan első plakátján, valamint az első előzetesben is az ő megmentése köré bonyolódik a történet.

Hirdetés

A képregényekben csupán 2004-ben debütáló karakter eredetileg az X-Fegyver (Weapon X) program keretein belül született meg. Egy csoport megpróbálta lemásolni az eljárást, aminek Farkas az adamantium karmait köszönhette, ám ezt Farkas klónoztatásával igyekeztek elérni. Az első 22 alkalom mind kudarcba fulladt, mígnem a 23-as szám meghozta a szerencsét a kísérleti alanynak, aki innen kapta az X-23 nevet.

Laura

@wponx által közzétett fénykép,

X-23 mutáns képességei mindenben megegyeznek Farkaséval, csupán annyi a különbség, hogy három helyett neki csak két karma van, illetve a lábfejéből is ki tud ereszteni egy-egy karmot. A képregényekben számon volt tartva az X-Men és az X-Force tagjai között, legújabban pedig Farkas nyomdokaiba lépett a hős halálát követően.

Ti milyen csavarra számítotok a karakterrel kapcsolatban? El tudnátok akár képzelni őt Farkas örökösének az elkövetkezendő X-Men filmekben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.