Hirdetés

Nem ugyanabban az X-Men univerzumban játszódik a Logan

|

Hugh Jackman sok mindenkit meglepett legújabb nyilatkozatával, amint a Logan idővonalát és ezzel kapcsolatos döntéseik miértjét tisztázta.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a Hugh Jackman nevével utoljára fémjelzett Logan cselekménye egy nem túl távoli jövőben játszódik, ezáltal roppant minimális kapcsolatot teremtve a FOX-féle Marvel Filmes Univerzum előző darabjaival, de arra nem számítottunk, hogy konkrétan egy külön univerzumról lesz szó. Jackman a Digital Spy-nak adott nyilatkozatában árulta el, hogy ez az ő és James Mangold rendező ötlete volt, meggyőző indokokat adva. 

Hirdetés

"Jim [Mangold] és én valami nagyon különbözőt akartunk csinálni. Határozottan, hangszínben különbözőt. A pankrátor és a Nincs bocsánat filmeken agyaltam. Ezek, a Vesszőfutás és még hasonló filmek láthatóan nagyon figyeltek a karakterükre. Már korán felmerült bennünk az az ötlet, hogy a címnek semmi köze ne legyen Farkashoz, hanem sokkal inkább az emberhez. Ez sok szempontból is egy önálló film. Nem kell megfelelnie idővonalaknak és más filmek történeteinek. Nyilván Patrick Stewart is benne van, ami jelent némi crossover-t, de úgy érzem, hogy ez nagyon különböző és friss." 

Nem tudjuk, hogy szándékosan vagy csak teljes véletlenséggel, de ezután szaladt ki Jackman száján, miszerint a Logan már-már annyira önálló, hogy egy teljesen másik univerzum része. Az általa említett indokok mellett (tehát nem jelenthetnek gondok a FOX elbaltázott idővonalai és korábbi filmek eseményei) az is jól alátámaszthatja döntésüket, hogy a részben alapanyagként szolgáló Old Man Logan képregény is egy alternatív, posztapokaliptikus jövő része.

"Amikor látjátok a teljes filmet, érteni fogjátok. Nemcsak más idővonal és hangnem, hanem egy kicsit más univerzum. Valójában egy teljesen új paradigma, ami a filmben tisztázva lesz."

A Logan 2017. március 2-án debütál a mozikban James Mangold rendezésében. Főszerepben Hugh Jackman (Logan), Patrick Stewart (Charles Xavier), Dafne Keen (Laura Kinney), Boyd Holdbrook (Donald Pierce), Richard E. Grant (Dr. Zander Rice), Stephen Merchant (Caliban), valamint Eriq La Salle, Elise Neal, Elizabeth Rodriguez és Doris Morgado. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.