Hirdetés

Itt egy kis ízelítő a Logan zenéjéből

|

James Mangold egy rövidke bepillantást engedett meg a Logan zenéjének felvételébe.

Hirdetés

Kevesebb mint két hónap múlva a Logan végre a mozikba kerül. James Mangold rendező most egy rövidke videóban megengedi nekünk, hogy belehallgassunk a film zenéjébe.

Hirdetés

Rozsomák utolsó kalandjának dallamait a kétszeres Oscar-jelölt Marco Beltrami szerezte, akinek korántsem idegen terep a képregényadaptációk világa. A zeneszerző legutóbb Philip Glass-al dolgozott a Fantasztikus négyesen, de korábban olyan filmekhez is szolgáltatott zenét, mint A holló 3. - A megváltás, Penge 2, Hellboy, Jonah Hex, valamint a 2013-as Farkas.

A közeljövőben játszódó film egy viharvertebb Logan-t mutat be, aki a mexikói határ mentén relytőzködik és a gyengélkedő X-Professzort oltalmazza. Azonban Rozsomák kísérlete a világ elől való elbújásra kudarcba fullad, amikor megjelenik egy fiatal mutáns, akit sötét erők üldöznek.

A Logan 2017. március 3-án érkezik a mozikba, James Mangold rendezésében. Főbb szerepekben Hugh Jacman,  Sir Patrick Stewart, Eriq La Salle, Stephen Merchant, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez, Dafne Keen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.