Hirdetés

Logót kapott a Paranormal Activity 4

|

Ha így folytatódik, minden évben kapunk egy minimális költségvetésből összehozott horror/thriller projektet, amely aktuálisan riogathatja a nézőket és visszahozhatja a bevételt némi plusszal.

Hirdetés

A Paranormal Activity franchise három részt ért meg eddig, melyek közül az első és talán még a második is a nézhető kategóriában maradt, de az előzményfilmnek kikiáltott harmadik kevésnek bizonyult, ám mégsem bukott, sőt! 5 milliós büdzséből 205 milliót hozott világszerte! Ilyen mutatókkal érthető, hogy a Paramount miért ad ki minden évben legalább egy hasonló filmet és amíg az emberek keresik ezeket, botor lelkek lennének nem kijátszani minden lehetőséget. A Paranormal Activity 4-et a harmadik fejezetet is megrendező Henry Joost - Ariel Schulman (Catfish) páros dirigálta, hamarosan érkezik hozzá az első előzetes, a teljes film pedig október 19-én jön külföldön. A sztoriról még semmit sem árultak el, de Oren Peli (Parajelenségek, Ideglelés Csernobilban) is besegített írói poszton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.