Hirdetés

Loki, Fekete Párduc és Nick Fury is kaphat Marvel rövidfilmet

|

Az Item 47 One-Shot rendezője, Louis DEsposito beszélt a jövőbeni, lehetséges projektekről és rövidfilmekről.

Hirdetés

Elmondta, tudja, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány rövidfilmet és azt is, hogy ki fogja játszani, bár a pontos dátumot és a költségvetési korlátokat még nem tudják, bár Mar-Vell bevezetését egy csomó bonyolult változó is gyengítheti. Akart rendezni Lokinak is egy rövidfilmet, de nem biztos, hogy lesz belőle valami. Asgardot létrehozni a kb. fél perces film miatt, lehet, hogy felesleges. Gondolkodnak egy fiatal Nick Fury és Dum Dum Dugan közös rövidfilmen és van esély, hogy Fekete Párducot is úgy vezessék fel, de még sok bonyolult teendő van a Párduc-projekt környékén: A szereplő megtalálása, ruha elkészítése stb. Illetve elmondása szerint van esély egy szóló Ms. Marvel és Fekete Özvegy filmre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.