Hirdetés

Loki nélküli lesz a Bosszúállók 2

|

A Much ado about nothing című filmjének promózása mellett egy interjú során Joss Whedon beszélt a Bosszúállók 2-ről is.

Hirdetés

Elmondta, hogy "nem lesz Nolan-féle sötét és nyomasztó témájú a Bosszúállók 2. A sötét-dolgok Nolan asztala, annak ő a szakértője, nem én. Nem fogom azt a stílust használni. Pusztítani fog második Bosszúállók-film. A film történetét jóváhagyták, innen már valószínűleg nem fog változni. A színészek már tudják, hogy mi lesz a filmben." Ezek mellett továbbra is azt mondja, hogy a "mutáns" testvárpár szerepelni fog a Bosszúállók 2-ben, tehát Higanyszál is, aki a "drog" lesz. Velük ellentétben azonban Lokival nem fogunk találkozni. (Ez előrevetít valamit a Thor 2-ből?) Majd kérdezték a Bosszúállók 3-mal kapcsolatban is, amire röviden így reagált: "Mindenkit meg fogok ölni benne."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.