Hirdetés

Loki a Thor: Ragnarok-ban tűnik fel utoljára?

|

Hirdetés

Minden jó dolog véget ér egyszer. Joss Whedon nem rendez több Bosszúállók filmet, Hans Zimmer nem készít többet szuperhős filmhez zenét, és most Tom Hiddleston arról beszélt, mikor jön el az utolsó napja a fan-favorit Lokiként. Hiddleston az első Thor filmben debütált, mint főellenség, majd ezt folytatta a Bosszúállók első részében is. Utoljára a Thor: Sötét világban láthattuk, habár felbukkant volna az Ultron korában is, de a jeleneteit kivágták . Egy interjúban a minap a színész elárulta, hogy a Thor: Ragnarok lehet az utolsó filmje a Marvel Filmes Univerzumban:

A Thor 3 nagyon jó lesz, mert már több, mint 4 éve volt az utolsó. Szeretek dolgozni Chrisszel (Hemsworth), de ez lesz az utolsó filmem a Marvelnél.
Habár ez még mindig nem biztos, mert az interjúban megkérdezték tőle, hogy ez azt jelenti, hogy nem jelenik meg az Avengers: Infinity War-ban sem, melyre Hiddlestone azt válaszolta:
Őszintén? Nem tudom. Egyenlőre még nem kaptam megkeresést.
A rendező páros Joe és Anthony Russo korábban elmondták, hogy rengeteg karaktert fognak szerepeltetni a két részre szedett Bosszúállók 3-ban, így még mindig lehetséges Hiddleston feltűnése Lokiként. Mi nagyon reméljük, hogy így lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.