Hirdetés

Loki uralja a Thor: Sötét világ kivágott jelenetét

|

Hirdetés

Már több, mint két éve, hogy a filmvásznon Thor összecsapott Malekith-el, de a filmet a Marvel Filmes Univerzum egyik leggyengébb darabjaként tartják számon. Mindenesetre még ezzel az epizóddal kapcsolatban is napvilágot látnak újdonságok, amivel a most a boltok polcaira kerülő Marvel Cinematic Universe: Phase Two 13 lemezes gyűjteménye szolgál. (Mondanunk sem kell, hogy nálunk nem lesz kapható a kiadvány.) Ebben kapott helyet egy félkész kivágott jelenet, amelynek főszereplője természetesen Loki. A Bosszúállók: Ultron kora óta bizonyított, hogy a Mjölnirre csak nagyon kevesek méltók. Ezúttal maga a komisz istenség bizonyítja, hogy kiérdemelte, de természetesen hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez csak illúzió. Joggal végezte végül a vágószoba padlóján, ugyanis ezzel Loki manipulatív személye sokkalta szánni valóbbá vált volna, hiába mutatja be a jelenet, hogy Friggával való viszonya mennyire bensőséges.

Marvel Phase Two Box Set
Mindenesetre a gyűjtőknek igazi nyálcsorgató kiadvány az egész, ugyanis a Blu-Ray kiadvány A galaxis őrzőiből ismerős gömb másolata mellett tartalmaz egy bónusz lemezt is rajta majd 3 órás extra tartalommal. És szerintetek elfért volna a filmben, vagy nem osztott, nem szorzott volna a jelenet? https://www.youtube.com/watch?v=u_iOTgLoru0
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.