Hirdetés

Loki visszatér a Bosszúállók 2-be?

|

Tom Hiddleston-nak (meglepő módon?) befejeződött a Thor 2 forgatása és volt ideje válaszolni 1-2 kérdésre.

Hirdetés

Például arra, hogy visszatér-e a Bosszúállók 2-ben. Erre azt reagálta, hogy még nem tudja, elég nagy a ködösítés a 2.résszel kapcsolatban és még Whedon-nal se beszélt róla. Azt gondolja Tom, hogy az emberek lehet már belefáradtak Loki-ba és más ellenfél kellene a 2.részbe, de azért szeretne valamilyen szinten részt venni benne. A Joss Whedon rendezésével készülő második részben valószínűleg visszatér Robert Downey, Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner és Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is. Ti szeretnéktek Lokit viszont látni? Vagy jó lenne egy kicsit "pihentetni"? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.