Hirdetés

Loki visszatérhet az Avengers: Age of Ultronban

|

Júniusban Joss Whedon elmondta az Empire magazinnak, hogy "A bosszúállók 2" történetével kész van, már csak apróságokon igazít, a lényeg megvan.

Hirdetés

Ekkor feltették a rendezőnek a kérdést, hogy Loki vajon visszatér-e a következő részben? Whedon ekkor azt válaszolta, hogy Loki egyáltalán nem kap szerepet "A bosszúállók 2-ben". Most egy frissebb interjúból, a Marvel Stúdió vezetőjével, Kevin Feige-el kiderült, hogy Loki nem csak A bosszúállók folytatásában, hanem egyéb Marvel filmekben is fel fog még tűnni.

"Már régóta úgy gondoljuk, hogy Loki lehet számunkra a nagy gonosz."-mondta Feige, hozzátéve, hogy Loki jelenléte mindíg megnehezíti majd Thor dolgát, hogy a valódi ellenfélre koncentráljon. A bosszúállók folytatásának esetében már tudjuk, hogy ez az ellenfél Ultron lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.