Hirdetés

London Has Fallen - Rendező nélkül maradva

|

A Gerard Butler és Aaron Eckhart nevekkel fémjelzett Olympus Has Fallen, vagyis magyarul a Támadás a Fehér Ház ellen eléggé sikeres és egyben korrekt is volt, de a folytatás rendezői széke mégis üres maradt.

Hirdetés

Hiába szerették volna, Antoine Fuqua nem dirigálja le a folytatást is és a projekt most attól a rendezőtől is búcsúzott, aki egy hónapja írt alá, ő pedig nem más, mint Fredrik Bond (Halálos szerelem). Bond pár héttel azelőtt hagyta el a fedélzetet, hogy elkezdődtek volna a munkálatok, elvégre októberben már foroghat a kamera, ha addig sikerül utánpótlást találnia a Millenium Filmsnek. A kiadó szóvívője egyébként a Heat Vision munkatársainak elárulta, hogy Bond kreatív nézetkülönbség miatt lépett le, bár állítólag meglehetősen békésen zajlott le az elválás. A London Has Fallen producerének, Mark Gillnek eltökélt szándéka, hogy a következő napok folyamán megtalálják Bond utódját, mert szeretnék tartani magukat az ütemtervhez.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.