Hirdetés

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma - Utolsó rövid videó a premier előtt

|

Hirdetés

Ugyan a Fehér Házat eléggé leamortizálta Gerard Butler, de legalább túlélte az Észak-koreaiakat és még az elnököt is megmentette, egy kis szépséghibával. Ezúttal Bannning ügynök kénytelen lesz Asher elnököt (Aaron Eckhart) Londonban is megmenteni, mivel egy terrorista végezni akar (az angol miniszterelnök temetésére összegyűlt) a fontosabb vezetőkkel. Asher elnöksége eddig elég szerencsétlenül alakul, nagyon meg akarnak szabadulni tőle, lehet nem ártana azért elgondolkoznia, hogy talán vele van a gond. Lassan vehetné már a jelzéseket... Amíg ez nem történik meg, itt egy (nagyon) rövid kis izelítő a filmből, ami itthon is jövőhéten nyit a mozikban: https://www.youtube.com/watch?v=8MSDt7PuWnw A többi szereplő: Morgan Freeman, Alon Moni Aboutboul, Angela Bassett, Robert Forster, Jackie Earle Haley, Melissa Leo, Radha Mitchell, Sean O’Bryan, Charlotte Riley és Waleed Zuaite.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.