Hirdetés

Londoni rémtörténetek - Ilyen lesz a Penny Dreadful 3. évada

|

Hirdetés

Május elsején tér vissza az amerikai otthonokba a Showtime és a Sky közös horror sorozata, az impozáns szereplőgárdájú és misztikus történetű Penny Dreadful. A magyar keresztségben a Londoni rémtörténetek címet kapó széria legújabb szezonjában igazán sok új szereplővel ismerkedhetünk meg, miközben lesznek régről ismert arcok is, akik újból tiszteletüket teszik ebben a bizarr világban. A comingsoon.net információi szerint az egyik új állandó szereplőt, a Vanessát (Eva Green) kezelő amerikai terapeutát a sorozatban korábban fehér boszorkányt alakító Patti LuPone játssza majd. Állandó szereplő lesz még Wes Studi (Hell on Wheels, Hogyan rohanj a veszTEDbe) is, aki egy rejtélyes, amerikai őslakost fog alakítani a harmadik szezonban. Az új évadban olyan neves és szerintem sokak által ismert figurák is megelevenednek mint Dr. Jekyll vagy éppen Dorian Gray, de visszatér Frankenstein doktor is. Az új évad plakátjához hasonlóan az első hoszabb ajánló is nagyon jó lett, és nem is árul zsákbamacskát, vélhetően most sem fognak majd unatkozni a rajongók. https://www.youtube.com/watch?v=U0ZwCdc7eZw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.