Hirdetés

Lone Survivor - Előzetes, Poszter és Képek

|

A Universal Pictures rengeteg anyagot tett közzé a Lone Survivor című igaz történeten alapuló könyv adaptációjából, amit Peter Berg rendez, a főszerepben pedig Mark Wahlberg áll.

Hirdetés

A film négy haditengerész gyalogos történetét meséli el, akiknek a feladata egy magas rangú tálib vezető likvidálása, ám a küldetés balul sül el, mikor ellenséges csapatok törnek rájuk Afganisztán Hungu Kush régiójában. Berg egy elég egyenletlen rendező, de az olyan alkotásai miatt, mint Az Amazonas kincse vagy A királyság reménykedve nézünk új filmje elé. Sajnálatos módon, ez az előzetes inkább tűnik egy katonaságot rosszul reklámozó filmnek. Az ilyennek az a legjobb módja, hogy megadjuk a tiszteletet a hadseregben szolgálóknak, azzal, hogy a valóságot ábrázoljuk, és attól tartok Berg nem biztos, hogy ezt az utat választja. Remélem az előzetes csak félrevezet és a valódi film majd valamivel másképpen fest majd. Főbb szerepekben Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Ben Foster, Emile Hirsch és Eric Bana. A film 2014 január 10-én kerül bemutatásra.

A trailerért, poszterét és képekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.