Hirdetés

Looper - Bruce Willis csúzlival

|

Egy világ John McClane-je újabb testhezálló szerepben mutatja meg, hogy nem csak a gépfegyverrel bánik jól, de az időben való utazás sem terheli meg harcedzett alkatát.

Hirdetés

Az Empire magazinnak köszönhetően kiszivárgott Rian Johnson (Beépülve, Totál szívás) 2012-es sci-fi-jéből a legelső kép, melyen Bruce Willis hegeszt éppen egy gépfegyverrel. Joseph Gordon-Levitt a történetben egy bérgyilkost alakít, akinek az a feladata, hogy a múltba visszajárva áldozatát fiatal korában nyírja ki, így a jövőben nem marad utána semmilyen nyom még csak nem is kutatnak utána, hiszen nem létezik az illető. Akkor borul ki a bili, mikor saját maga idősebb változatának (Bruce Willis) elintézésére kap megbízást. A feladat teljesítése helyett attól kér segítséget, aki a legjobban ismeri... saját magától! Mellettük esélyt kap még Emily Blunt, Paul Dano és Jeff Daniels is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.