Hirdetés

Looper - Joseph Gordon-Levitt is időutazik

|

A készítők a szombaton tartott WonderCon nevű rajongói rendezvényen beszéltek filmjükről, s az első teaser trailert is bemutatták, a videó azonban még nem elérhető a neten. Addig is új infókat és képeket közlünk.

Hirdetés

Az akció-sci-fi egy olyan világban játszódik, ahol lehetséges az időutazás. Ezzel együtt be is van tiltva, így csak a maffia él a lehetőséggel. Ha valakit el akarnak tenni láb alól, visszaküldik 30 évvel korábbra, ahol egy bérgyilkos vár az áldozatra. Joseph Gordon-Levitt is épp egy ilyen alakot játszik. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor a jövőbeli énjét (Bruce Willis) küldik vissza, hogy számoljon le vele. A sztori írója és rendezője Rian Johnson (Beépülve, The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.