Hirdetés

Looper - Poszter (Update)

|

A Bruce Willis és Joseph Gordon-Levitt nevével fémjelzett akció-sci-fi kapott egy posztert, amin a két főszereplő kártyalap-szerűen pózol. A magyar nézők a feltüntetett amerikai kezdés előtt egy nappal, szeptember 27-én már láthatják a filmet.

Hirdetés

Lassacskán jönnek a reklámanyagok Rian Johnson (Beépülve, The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek) időutazós sci-fijéhez, az első teaser trailerre pedig már csak április 12-ig kell várnunk. A történet középpontjában egy maffiának dolgozó bérgyilkos (Gordon-Levitt) áll, akit megbíznak az időben visszaküldött áldozatok megölésére. Akkor kérdőjelezi meg feladatát, mikor jövőbeli énjét (Bruce Willis) küldik vissza kivégzésre. Bár a poszteren rajtuk kívül csak Emily Blunt nevét tüntették fel, a filmhez asszisztál még Paul Dano és Jeff Daniels is. 

Update: Újabb posztert kaptunk a filmhez.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.