Hirdetés

Looper - Spoileres idővonal

|

Az idei év egyik legjobb filmjének kiáltottuk ki házon belül a Rian Johnson rendezésében készült, Joseph Gordon-Levitt és Bruce Willis nevével fémjelzett Loopert, de mi is történt benne pontosan?

Hirdetés

Bruce Willis direkt kihangsúlyozza a filmben, hogy nem érdemes fennakadnunk az időutazásos dolgon és agyalnunk rajta kifulladásig. Akaratlanul is azt érezzük ezekben a szavakban, hogy Rian Johnson nem csupán Joseph Gordon-Levitt karakterének, de nekünk, nézőknek is üzent ezzel, azonban a Wired csapata nem hallgatott a figyelmeztetésre és készítettek egy jó kis infografikát a filmben középpontba állított időutazásról. Az idővonal a folytatásban található, de figyelemeztetünk mindenkit, hogy erősen spoileres!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.