Hirdetés

Lőttek a Lobo és a Shazam! filmes adaptációinak?

|

Aki egy ideig komolyan gondolta a DC Lobo- és a Shazam! adaptációit, azt ez a hír minden bizonnyal elfogja szomorítani.

Hirdetés

Dwayne Johnson napokban adott egy interjút, amiben beszélt pár olyan filmes tervről, amellyel régebben szóba hozták. Mindkét esetben arról értesülhettünk, hogy a filmtervek elhaltak. Mindkettő a DC univerzumából jött volna létre; az egyik a Lobo, a másik pedig a Shazam! lett volna. Lobóval kapcsolatban The Rock elmondta, hogy a terv "jött és ment", egy ideig szó volt róla, ő érdekesnek is találta, majd szép lassan elenyészett. A Shazam!-ért is lelkesedett, de végül a stúdió úgy döntött, hogy más szuperhős képregényeket részesít előnyben adaptáció céljából, így ebből a tervből sem lett semmi. Egyelőre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.