Hirdetés

Lőttek a Rambo 5-nek? Stallone válaszol!

|

Hirdetés

Miközben a Creed esetében sikert-sikerre halmoz Sylvester Stallone, a Rambo folytatásról már nem érkeznek ilyen pozitív hírek, hiszen legutóbb a Rambo: New Blood sorozat kapcsán ment a huza-vona. Stallone most tiszta vizet öntött a pohárba. Hiába nyilatkozta azt korábban Stallone, hogy nagy tervei vannak a Rambo 5-tel, most a Variety-nek elárulta, hogy valószínűleg búcsút intett az akcióhősnek, ugyanis szíve szerint elkészítené, de a teste azt mondja, hogy ne tegye:

Nem maradt már mit elmondanom. Mikor felkértek arra, hogy csináljak még egy Rambo-filmet, azt feleltem, hogy "ha nem tudok jobbat csinálni az előzőnél, és valóban nem tudok, akkor miért folytassam?"
Tehát lényegében lőttek a Rambo folytatásnak, illetve Stallone a Rambo: New Blood sorozatban sem fog részt venni semmilyen formában. Persze nem a Creedben láttuk utoljára a legendás színészt, hiszen a Feláldozhatók folytatásában is benne lesz, valamint már javában tervezi a hozzánk január 21-én érkező Creed folytatását is. 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.