Hirdetés

Lőttek volna a Rajtaütés remake-nek?

|

Hirdetés

Bár pénzügyi szempontból egyáltalán nem számított nagy durranásnak, kritikusok és az akciófilmek szerelmesei odavoltak a 2012-es indonéz tesztoszteronbombáért, a Rajtaütésért (The Raid Redemption) és annak folytatásáért. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, alig pár hónappal a film megjelenése után bejelentették Hollywoodban, hogy már érkezik is az amerikai változat, azonban a remake azóta is egy helyben toporog. Sőt, a legújabb fejlemények arra engednek következtetni, hogy lehet végleg lőttek a projektnek. Még tavaly márciusban arról szólt a fáma, hogy direktornak Patrick Hughest (Feláldozhatók 3) szerezték meg, színészek tekintetében pedig Frank Grillóval és Taylor Kitschcsel sikerült kontraktust aláírni. Nos, Hughes és Kitsch dobbantottak, velük együtt pedig a Screen Gems nevű stúdió is továbbállt. Bár Frank Grillo hősiesen kitart a projekt mellett, a magára maradt XYZ Filmsnek nemcsak további nagyobb neveket kéne megcsípnie szereplőknek, illetve rendezőnek, hanem egy valamirevaló forgalmazó céget is. A remake eddigi változatát egyébként Brad Ingelsby követte el, és állítólag a DEA-re (a kábítószer-ellenes különleges osztály) fókuszálna, mely hasonló csapdába esne, mint az elit rendőrcsapat a Rajtaütésben. Az amerikai változat eredetileg 2017-ben került volna a mozikba, de a dolgok jelenlegi állása szerint kevés a valószínűsége, hogy ez megvalósuljon. Titeket érdekelne a Rajtaütés amerikai környezetben, vagy inkább az indonéz filmek harmadik felvonását néznétek meg szívesebben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.