Hirdetés

Lou Ferrigno szerint érkezik a Hulk film és sorozat

|

Az egykori Hulk arról számolt be, hogy hamarosan újra találkozhatunk kedvenc zöld fenevadunkkal, a Bosszúállók filmeken kívül is.

Hirdetés

Miután 2012-ben Mark Ruffalo vette kezelésbe a karaktert, rengeteg rajongó egy újabb önálló film után kezdett el sóvárogni. Ezzel kapcsolatban már számtalan pletyka lepte el az internetet és végül Guillermo Del Toro ismerte el, hogy egy teljesen új Hulkos TV sorozaton dolgozik. A Marvel azóta is csöndben van a bejelentéssel kapcsolatban, és még a filmre is csupán annyit mondtak, hogy gondolkoznak rajta. Most azonban Lou Ferrigno erősítette meg ismét, hogy a stúdió készül valamire.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.