Hirdetés

Louis Leterrier Mark Ruffalot szerette volna a Hihetetlen Hulkba

|

Leterrier, aki a 2008-as Hihetetlen Hulkot rendezte, Ruffalot szerette volna Bannernek a filmbe.

Hirdetés

Nemrég egy interjúban kiderült, Louis Leterrier a Zöld Góliátnak először nem mást, mint Mark Ruffalot szemelte ki, aki a Bosszúállókban már tényleg megkapta a szerepet. Leterrier elmondta, hogy "Már ismertem egy ideje Markot, találkoztam is vele, nagyon vicces fickó, de a Marvel első alkalommal nem szerette volna őt." Így, mint tudjuk Edward Norton kapta meg a lehetőséget, hogy Bannert alakítsa. Annak ellenére, hogy elég jó teljesítményt hozott le, a színész és a stúdió útjai elváltak egymástól nézeteltérések miatt. Ruffalo és Leterrier hamarosan összeáll egy thrillerben, aminek a címe "Now You See Me" , amit június 7.-én mutatnak be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.