Hirdetés

Egyedülálló animációs sorozatot készít David Fincher és Tim Miller a Netflixre

|

Erre a projektre érdemes lesz odafigyelni.

Hirdetés

A napokban jelentették be a Netflix legújabb animációs projektjét Love, Death and Robots címen, ami felett olyan alkotók fognak bábáskodni, mint David Fincher (Holtodiglan, Harcosok klubja) és Tim Miller (Deadpool). A dolog pikantériája abban rejlik, hogy a sorozat mindegyik része más-más műfajú lesz, különböző animációs stílusokban megvalósítva.

Hirdetés

Az antológia-sorozat összes epizódját más alkotócsapat hozza tető alá a világ minden tájáról, amelyek műfajilag meglehetősen széles skálán fognak mozogni, hiszen kezdve a sci-fitől a horroron át egészen a vígjátékig ezek mindegyikében részünk lesz. Persze nemcsak ilyen téren fedezhetünk fel különbségeket a kisfilmek között, hanem magát a megvalósítást illetően is, mert a hagyományos rajzfilmes technika mellett lesznek epizódok, amelyeket teljes egészében számítógéppel készítenek el.

A sorozat egyébként 18, egyenként 5-15 perc hosszúságú epizódból fog állni, és bizonyára mondanunk sem kell, hogy a felnőtt közönséget célozza meg. A Love, Death and Robots vezető producerei Fincher és Miller mellett Jennifer Miller és Josh Donen lesznek, és habár egyelőre nem ismert a pontos premierdátum, alant megnézhettek pár izgalmas képet belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.