Hirdetés

Jane Austen újra a mozivásznon - Előzetesen a Love & Friendship

|

Hirdetés

Jane Austen írónő regényei már több ízben megfilmesítésre kerültek: legyen szó akár édesanyáink kedvencéről, a Büszkeség és balítéletről (ami egy nagy siker BBC-miniszéria mellett kapott nagyjátékfilmes feldolgozást is Joe Wright rendezésében), az Értelem és érzelemről (Ang Lee készített belőle nagyszerű mozit Emma Thompson forgatókönyvéből), vagy az Emmáról (ennek is van több feldolgozása, az egyikben Gwyneth Paltrow játszik). A legújabb feldolgozás forrásául az írónő Lady Susan című regénye szolgál, a rendezői székben pedig a nagy közönség számára ismeretlen Whit Stillman csücsült (ha szeretitek a laza, dialógus-centrikus filmeket, akkor a Metropolitant mindenképp ajánlom tőle), a főszerepben pedig Kate Beckinsale-t láthatjuk. A Love & Friendship Lady Susan-ról szól, aki megszállva a sógoréknál igyekszik lányának és saját magának is megfelelő párt találni. A film egész pompás szórakozásnak tűnik az előzetes alapján - reméljük, nálunk is bemutatásra kerül majd! https://www.youtube.com/watch?v=8MaSK3POHI0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.