Hirdetés

Love - Gaspar Noe filmje a Nimfomániásra is ráver (erősen 18+)

|

Hirdetés

Figyelem! Kizárólag felnőtteknek szóló anyag, csak saját felelősségre olvass tovább! A Visszafordíthatatlan és az Enter the Void rendezője, Gaspar Noe még Lars von Trier-nél is jobban igyekszik majd megbotránkoztatni a nézőket legújabb, szimplán csak Love című filmjével, amelyhez képest a nálunk két fejezetben megjelent A nimfomániás kismiska volt. A cannes-i filmfesztiválon debütáló filmnél nehéz eldönteni, hogy a művészethez soroljuk vagy már inkább a pornóhoz, hiszen a "szexuális melodráma" egyszerűen egy fiúról és egy lányról szól... no meg még egy lányról. A rendező bevallása szerint a Love-tól a férfiak garantáltan sátrat állítanak majd, míg a lányoknak ajánlott váltás alsót vinni magukkal. Noe már a Monica Bellucci és Vincent Cassel szereplésével készült Visszafordíthatatlan esetében sem finomkodott és az alábbi, Vincent Maraval producer által megosztott poszterek nem éppen azt mutatják, hogy a Love visszafogottabb lenne, sőt. Egészen meglepődnénk, ha ezekkel a plakátokkal bárhol is találkoznánk a világhálón kívül: [gallery columns="2" size="medium" ids="50645,50646"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.