Hirdetés

Luca: Szemkápráztató előzetes érkezett a Pixar új nagyreményű alkotásához

|

Riviéra vízi szörnyekkel.

Hirdetés

Még tavaly júliusban jelentette be a Pixar a soron következő, eredeti ötleten alapuló animációs filmjét Luca címmel, amelyet a stúdiónál korábban storyboardokat alkotó és A Hold című, Oscar-jelölt rövidfilmet készítő Enrico Casarosa rendezett. Most végre megérkezett hozzá az első mozgóképes kedvcsináló, és egyelőre minden jel arra mutat, hogy hamarosan újabb gyöngyszemmel örvendeztet meg minket a stúdió.

Hirdetés

Az eredeti ötleten alapuló felnövéstörténet főhőse egy fiatal fiú, Luca, aki az olasz Riviérán tölt egy feledhetetlen nyarat újdonsült barátjával, méghozzá úgy, ahogyan azt illik: fagyival, tésztával meg végeláthatatlan robogózással. Ám idővel minden mókának vége szakad, hiszen Lucának van egy titka: ő valójában egy vízi világból érkezett tengeri szörnyeteg.

 Az Olaszországban nevelkedett rendező nagyon személyes történetnek nevezte a készülő filmet.

A gyermekkori barátságok gyakran meghatározzák azt, hogy kivé akarunk válni, ezek a kötelékek formálják ezt a történetet is. Az olasz tengerpart szépsége és varázsa mellett a film egy felejthetetlen nyári kalandot mutat be, amely alapvetően megváltoztatja Lucát

- mondta a rendező.

A Luca Amerikában kitűzött bemutatódátuma 2021. június 18.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.