Hirdetés

Vadonatúj szereplővel bővült a Lucifer 4. évada

|

A színésznek ráadásul nem is ismeretlen a DC világa.

Hirdetés

Miután a Netflix júniusban megmentette a Fox által elkaszált Lucifer sorozatot, a kevesebb epizódszámmal operáló negyedik évad forgatása múlt héten vette hivatalosan is kezdetét. Ennek kapcsán sorra ismerkedünk meg újdonsült színészekkel, ami most sincs másképp, a TVLine jelentése szerint ugyanis Graham McTavish visszatérő szerepben csatlakozott a színészgárdához, mint egy Kinley atya nevű karakter megformálója.

Hirdetés

A hasonlóan DC képregényeken alapuló Preacher sorozat Gyilkosok szentjeként ismert McTavish karakterét úgy írták le a Lucifer folytatásában, hogy egy rendkívül empatikus és tiszteletreméltó pap, aki mélyen elkötelezett a hívők és az emberiség gonosztól való védelme érdekében - ezek után valószínűleg magatok is nagyon helyesen gondoljátok, hogy nem lesz túl fényes kapcsolata a Tom Ellis alakította címszereplővel.

Legutóbb Inbar Lavit (A szökés, Az utolsó remény, Túlképzetlenek, Imposters) jelentették be a negyedik évad egyik újoncaként, aki nem mást, mint az ördöghöz visszatérni vágyó bibliai Évát fogja életre kelteni.

A konkrét premierdátumról egyelőre nincs hír, de jövőre szinte minden bizonnyal ismét találkozunk Luciferrel a képernyőkön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.