Hirdetés

Ördögünk van! Berendelték a Lucifer harmadik évadát

|

A FOX most jelentette be, hogy jövőre is visszatér az egyik legszórakoztatóbb misztikus krimisorozat.

Hirdetés

A Lucifer tavaly év elején indult a visszatérő X-akták után a tengerentúlon, és talán ez is közrejátszhatott abban, hogy az amerikai FOX egyik legnézettebb sorozatává váljon. Persze a sikerhez kellett az is, hogy a főszereplőt alakító Tom Ellis lubickoljon, és az írók egyszerre tudjanak elborzasztani és megnevettetni minket.

Hirdetés

A Lucifer egy krimisorozat, de a jobb fajtából. A karakterek nagy hangsúlyt kapnak és a háttértörténetük részről részre egyre jobban kibontakozik előttünk. Idehaza pár hete debütált a VIASAT3 műsorán az Amerikában jelenleg is látható második évad, és jó hír tehát mind a külföldi, mind a hazai rajongóknak, hogy Luci szeptemberben visszatér, újabb 22 epizóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.