Hirdetés

Lucy - International Trailer

|

Megérkezett a Lucy nemzetközi előzetese, ami a portugáloknak kedvez felirat terén, mi pedig nagyon örülünk annak a néhány új jelenetnek.

Hirdetés

Aki esetleg nem hallott még Luc Besson legújabb filmjéről, annak röviden elárulom, hogy Scarlett Johansson szuperképességekre tesz szert benne, ha már a Marvelnél ebből nem jutott a színésznőnek. Na de a viccet félre téve, Lucy erejének forrása egy drog, ami kiváló harci képességekkel, tisztánlátással és a telekinézis hatalmával ruházza fel. Ha ez nem lenne elég akkor a szer továbbá megszabadít az emberi lét olyan "felesleges" velejáróitól, mint a fájdalom és az érzelmek. A legújabb előzetes is ígéretes, de még mindig ott van a levegőben, hogy hasonlót azért már láttunk. Minden esetre továbbra is izgatottan várjuk, hogy mi sül ki ebből és augusztus 7.-én meg is tudjuk. Videó a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.