Hirdetés

Lucy Lawless csatlakozott az Agents of S.H.I.E.L.D. 2. évadához

|

A 90-es évek végén Xena, a harcos hercegnőként megismert Lucy Lawless most a SHIELD ügynökei közé csatlakozott, legalábbis a sorozatukhoz mindenképp.

Hirdetés

Azt ugyanis még nem tudjuk, hogy milyen szerepet kapott a Marvel Univerzumban, sőt még arról sincs hír, hogy mindössze egy epizódot kap-e az évad során van többször is feltűnik majd. Lucy egyébként az első hivatalosan bejelentett új szereplője a sorozatnak, ahol csatlakozni fog a már jól ismert Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Brett Dalton (Grant Ward), Chloe Bennet (Skye), Iain De Caestecker (Leo Fitz) és Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons) mellé.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.