Hirdetés

Lucy Lawlesst szeretnék visszacsábítani a Xena rebootra

|

Hirdetés

A Xena reboot készítői sem tudják elképzelni az újragondolt sorozatot az eredeti főszereplő, Lucy Lawless nélkül. Az elmúlt években újraindított sorozatfranchise-ok rendre a múltból építkeznek, mint pl. tették azt a rövid életű Knight Rider sorozatban is, de ugyebár a Heroes Reborn sem indít teljesen tiszta lappal. Az NBC most hivatalosan is bejelentette, hogy amellett, hogy gőzerővel keresik az új Xena pilotjának az íróját, mindenképp szeretnék, ha Lucy Lawless is visszatérne valamilyen formában. Tehát a csatorna hű marad szavához, és egy új főszereplővel fogják útjára indítani a Xenát, Lucy Lawless pedig valami bölcs és tapasztalt figuraként bukkanhat majd fel a sorozatban. Renee O’Conner –, aki Xena partnerét, Gabrielle-t alakította az eredetiben – sorsáról azonban továbbra sincs semmi hír, bár szinte elképzelhetetlen kategória lenne, ha Lawless mellett ne térne vissza ő is valamilyen minimális szerepben. Az egykori Xena egyébként szó szerint fürdik a jóban, hiszen a mostanság futó szériák közül a SHIELD ügynökeiben és a Salemben is tiszteletét tette, ezek mellett pedig a közelgő Ash vs. The Evil Dead című sorozatban is szerepelni fog Bruce Campbell oldalán. Ha így folytatja, az NBC-nél örülhetnek majd ha csak 1-2 epizódra sikerül megszerezniük az igen csak elfoglalt színésznőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.