Hirdetés

Lucy - Luc Besson akciója Scarlett Johanssonnal

|

Luc Besson hamarosan újabb akciófilmmel jelentkezik, amelynek főszerepét a dögös Scarlett Johanssonnak szánta, aki szerepe szerint szuper erőre tesz szert.

Hirdetés

Luc Besson újra elemében. A Lockout - A titok nyitja után leforgatta a Malavita című thrillert, amelyben Robert De Niro és Michelle Pfeiffer a főbb szereplők. Miután végzett a projekttel (a premier valamikor szeptemberben lesz esedékes) egy újabbnak látott neki, amelyben egy Lucy nevű nőt drogfutárnak használnak, lenyeletnek vele egy rahedli drogot, de beüt a gikszer, az anyag bekerül a nő szervezetébe és olyan szuperképességekkel rendelkező emberré változtatja, aki villámgyorsan megtanul bármit, nem érez fájdalmat és képes a telekinézisre. Az elképzelés erősen Az ötödik elem című sci-fire emlékeztet, amelyben Milla Jovovich akciózott Bruce Willis oldalán. A főszerepet a tehetséges és szemrevaló Scarlett Johansson kapta, a film a Universal berkeiben valósulhat meg. Ha már a Bosszúállókban nem kapott szupererőt, Luc Besson rendezőhöz fordult segítségért, Johansson kisasszony?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.