Hirdetés

Luke Cage - Újabb jelentkező a szerepre

|

Marvel apánk tovább építgeti szuperhőseinek mozis karrierjét, ezúttal Luke Cage karaktere kap nagyobb figyelmet és idővel majd saját filmet is, csak a főszereplőt alakító színész legyen meg...

Hirdetés

Az Old Spice reklámból ismert Isaiah Mustafa nagyon kepesztett eddig a Marvelnél, hogy megkaphassa Luke Cage szerepét, még saját kis filmet is készített magáról, hogy milyen lenne a szinte legyőzhetetlen karakterként. Nincs azonban egyedül ezen törekvésével, a Szupercsapat feldolgozásában Rosszfiút alakító Quinton "Rampage" Jackson-nak is fáj a foga Cage eljátszására és ő is randizott már párszor a Marvel fejeseivel az ügy érdekében, nem tudni mi sül ki a dologból, de mindketten megvannak róla győződve, hogy ők a megfelelő választás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.