Hirdetés

Luna Park - A Holnap határa stábjának új sci-fije

|

Hirdetés

A holnap határa egy igencsak kellemes sci-fi-akció volt Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével, amelynek természetesen már berendelték a folytatását szintén Doug Liman (A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith, Hipervándor) rendezésében, viszont a direktor a második részen és a Mena című thrilleren kívül egy másik sci-fin is dolgozik együtt Cruise-zal: ez a Luna Park. A Variety jelentette, hogy Liman megmutatta a színésznek a film forgatókönyvét, akinek nagyon megtetszett a szerep, így bevállalta a Luna Park főszerepét. A történetben egy csapat elbocsájtott ex-űrhajós szerepel, akik bejárják a világot, hogy űrhajót építhessenek és visszatérhessenek a Holdra, a céljuk pedig egy energiaforrás megszerzése. Liman már régóta próbálja összehozni a projektet. A Paramount és a Skydance még 2011-ben adott zöld lámpát a Luna Park ötletének, ám utóbbi kihátrált a támogatásból a magasabb büdzsé miatt. Jake Gyllenhaal, Chris Pine és Andrew Garfield is szóba került a főszerepre, ám végül Cruise lehet a befutó, amellyel jobban is járt a rendező, hiszen jó kapcsolatot ápol a stúdiókkal, ráadásul a Mission: Impossible - Titkos Nemzet is szépen tejelt mindkettőnek, ennél jobb ajánlólevél pedig nem is kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.