Hirdetés

Machete gyilkol - Danny Trejo magyarul üzen

|

A Machete gyilkol c. film sztárja, Danny Trejo magyarul üzen a rajongóknak.

Hirdetés

Machete összegyűjti régi barátait és új társakat is toboroz, mint például a nappal szépségkirálynő, éjjel bérgyilkos Miss San Antonio (Amber Heard), hogy együttes erővel elkapják és az igazságszolgáltatás elé állítsák az excentrikus milliárdos fegyverkereskedőt, Vozt (Mel Gibson). A csapat a világ végéig és még azon is túl is üldözi a milliárdost, előkészítve a terepet a végső leszámoláshoz, amely a Machete újra gyilkol című harmadik részben robbantja majd szét a mozivásznat. Danny Trejo most magyarul üzen a rajongóknak vagy legalábbis megpróbálja. Az eredményt a tovább mögött láthatjátok, a film pedig már látható a mozikban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.