Hirdetés

Machete gyilkol - Előzetes

|

Megérkezett a Machete Gyilkol teljes hosszúságú előzetese, mely nem hazudtolja meg önmagát.

Hirdetés

Danny Trejo ismét visszatér az ex-kormányügynök, Machete szerepében, hogy végrehajtson egy küldetést amit az Egyesült Államok elnöke (Charlie Sheen) bíz rá, és más egyszerű halandó ember képtelen lenne elvégezni. El kell intéznie egy őrült forradalmár, különc milliárdos fegyverkereskedőt (Mel Gibson) aki fejébe vette, hogy világméretű háborút indít és anarchiába dönti a bolygót. A filmet Robert Rodriguez rendezi és október 3-án érkezik. Főbb szerepekben még Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Demian Bichir, Alexa Vega, Vanessa Hudgens és Cuba Gooding Jr. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.