Hirdetés

Machete ismét gyilkolhat…az űrben!

|

Danny Trejo szerint még van esély arra, hogy elkészüljön a folytatás.

Hirdetés

Emlékeztek még, amikor a Machete egy ígéret volt kamu-előzetes formájában? Amikor még csak eljátszottunk annak gondolatával, hogy milyen lenne, ha ehhez az előzeteshez járulna egy egészestés film? Úgy gondoltuk, az lenne a világ egyik legnagyszerűbb mozgóképes alkotása. Robert Rodriguez és Danny Trejo aztán eleget tett ennek az ígéretnek és kívánalmainknak eleget téve filmet kerekített a kedvcsinálóhoz, aminek már természetesen nehezebb volt széleskörű elismerést kiváltania (azért sokan voltunk, akiknek bejött), de azért jobb volt, mint a semmi. Majd jött a második film, a Machete gyilkol, ami a mexikói fenegyerek rőttarcú karakterét még eszementebb kalandokba sodorta, hogy aztán elhintse egy olyan film ígéretét befejezésül, amelynek törvényszerűen sokkal jobb a gondolata, mint a megvalósulása lehet. Ez a gondolat (ígéret) most talán megvalósulni látszik. Talán…

Hirdetés

Danny Trejo ugyanis a napokban tett egy nyilatkozatot, amely arra enged következtetni, Robert Rodriguez hat év alatt nem mondott le arról, hogy Machete figuráját kilője az űrbe és ott eressze össze néhány rosszarcúval, hogy a végén megmentse a világot.

Robert dolgozik rajta és elképesztően őrült lesz.

Mondta a színész. Minden esély megvan arra, hogy az állítás mögött az igazság rejtőzik és hogy valamikor a jövőben (ki tudja, talán három éven belül) elkészül a Machete Kills In Space című film, amely a második rész űrfináléját terjesztené ki egy teljes egész filmmé. És bőven meglehet, hogy az egészből semmi nem lesz. De nézzük akárhogy, igazából maga az ötlet címestül, premisszástul, mindenestől annyira pozitívan őrültnek és eszementnek hat, hogy nem lehet neki ellenállni. Olyannyira, hogy ha Rodriguez hasonlóan fullba nyomja trash-t, amiként tette azt a Machete gyilkol zárlatában, akkor azt is elnézzük neki, hogy történetmesélői képessége az évek során romló tendenciát mutatott. Ez utóbbin persze még javíthat a 2019 elején érkező Alita: A harc angyala, amelyet James Cameron forgatókönyvéből forgat a Desperado, valamint az Alkonyattól pirkadatig című filmekkel elhíresült direktor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.