Hirdetés

Machete Kills - Charlie Sheen lesz az elnök!

|

Úgy tűnik Robert Rodiguez tudja mitől döglik a légy és újfent ígéretes stábot szeretne összehozni következő filmjének, a Machete folytatásának.

Hirdetés

Egyre több felkérést kap Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi fiaskó után, miközben saját sorozata, az Anger Mangagement is képben van. Ezúttal Robert Rodriguez beszélte rá arra, hogy a Machete folytatásában (ami a Machete Kills nevet visel) játssza el az elnököt, szerinte ő erre a szerepre a legjobb választás. Nem véletlenül mondta ezt a rendező, hiszen Sheen édesapja, Martin Sheen hét évadon keresztül játszotta az elnököt Az elnök emberei című sorozatban. A Machete Kills egyébiránt olyan színészekkel erősít még, mint Danny Trejo, Mel Gibson, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Zoe Saldana, Amber Heard, Michelle Williams és Sofia Vergara. A tervezett premier 2013.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.