Hirdetés

Machete Kills - Egy igazi nehézbombázó

|

Robert Rodriguez ért hozzá, hogyan gyűjtsön egy tucatnyi bombázót, majd tálalja azokat a lehető legszexisebben és erőszakosabban, ahogy csak lehet. Machete, te szerencsés!

Hirdetés

Legutóbb Alexa Vega (Kémkölykök, Repo) dobogtatta meg a férfinézők szívét, most azonban egy másik hölgy, Sofia Vergara (Modern család, Négy tesó) mutatja meg, hogy mire képes egy nő Robert Rodriguez (Sin City, Grindhouse, Machete) segítségével. A régimódi B-kategóriás filmeket idéző akciófilm folytatásában Machete ismét tökös lesz, mellette újabb cicababák vonaglanak majd - adott tehát minden egy másfél órás ereszd el a hajamhoz. A főbb szerepekben Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Demian Bichir, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding, Jr., William Sadler, Marko Zaror és Mel Gibson látható, a külföldi megjelenésre szeptember 13-án számíthatunk, ám a magyarról még semmi hír. A folytatásban láthatjátok a posztert, amitől eláll a szavatok is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.