Hirdetés

Maci Laci 2 - Írót kapott a folytatás

|

Kis hazánkban hihetetlenül nagy bevételeket és hisztériát könyvelhetett el magának a sorozat meggyalázása, éppen ezért a Warner Bros. berendelte a folytatást és írót is kerített hozzá.

Hirdetés

A CGI-vel kevert filmet Eric Belvig, az Utazás a föld középpontja felé rendezője hozta össze 80 millió dollárból, mely a későbbiek során felment egézen a 200 milliós bevételig. Hogy miért, azt talán a reggeli zabpehelyből kellene kiolvasnom, de ez a folytatás szempontjából irreleváns. A szinkronhangokról és egyéb nyalánkságokról nem érkezett megerősítést adó információ, de a Maci Laci 2 szkriptjét már biztos, hogy Joshua Sternin és Jeffrey Ventimilia fogja körmölni, akik ezt tették az első esetében is...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.