Hirdetés

Mackenzie Davis-szel bővült a Szárnyas fejvadász 2 stábja

|

A Mentőexpedíció, és a CTRL nélkül széria sztárja is szerepel majd a Szárnyas fejvadász folytatásban.

Hirdetés

Egyre színesebb társaság gyűlik a Szárnyas fejvadász 2 zászlaja alá, ahogy közeleg a júliusi forgatás. Most a Mentőexpedícióból, CTRL nélkülből és a Csajkeverőkből megismert Mackenzie Davis csatlakozott a nem kis nevekkel fémjelzett produkcióhoz. Rajta kívül feltűnik benne (természetesen) Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Dave Bautista, Ana de Armas, Slyvia Hoeks, és Carla Juri.

Hirdetés

Ahogy a többi karakter esetében is, Davis szerepéről sem lehet még tudni semmit. Ami biztos, hogy a rendezői széket ezúttal nem Ridley Scott tölti ki, hanem Denis Villeneuve, ám a veterán alkotó megmarad forgatókönyvírónak. Egyelőre címet sem adtak még a készülő filmnek, de júliusig biztos ki fog derülni még több részlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.