Hirdetés

Mad Max: A harag útja - A Doof Wagon közelebbről

|

Hirdetés

Lassan itt a Mad Max: A harag útja DVD/Blu-ray verziója, és most kijött egy exkluzív klip az egyik extrájából. Ebben a majdnem 2 perces videóban láthatjuk a Doof Wagon felépítését, korai koncepcióját, és néhány forgatási felvételt róla. George Miller idei filmsikerének szerves részét képezte az az őrület, aminek szinte jelképe lett a hatalmas kihangosítókkal felszerelt jármű, melynek tetején hatalmas dobok találhatók, elől pedig zsinóron lóg az őrült gitáros, kinek hangszere lángot fúj, így adva ritmust és stílust Halhatlan Joe megállíthatatlan üldöző bandájának. Nem mintha a Doof Wagon nélkülözhetetlen lett volna a filmben, de határozottan szegényebbek lennénk nélküle. https://www.youtube.com/watch?v=MZRTGFDMGKA Aki pedig esetleg lemaradt volna a Conan O Brien-féle paródiáról, annak itt van a műsorvezető epikus belépője az idei Comic-Conra. https://www.youtube.com/watch?v=4M5KE44xluo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.