Hirdetés

Mad Max: A harag útja - Extrém videó érkezett

|

Hirdetés

Még mindig nem csillapodtak a kedélyek a Mad Max: A harag útja körül. A májusban debütált film, melyet oly sokan vártak, és oly sokan féltek tőle, akkora fityiszt mutatott az egész világnak (és persze a mostanában készülő akciófilmeknek), hogy azóta mindenki erről a filmről beszél. A kritikák mindenhol istenítették, a bevételek is szépen jöttek (a 150 millió dolláros költségvetést jócskán behozta, egészen pontosan 367 milliónál jár, ami egy R besorolású filmtől nagyon szép teljesítmény), a rendező, George Miller pedig már a folytatást is bejelentette. Aminek nagyon örülünk, ugyanis nem minden nap lát az ember egy ennyire frenetikus, adrenalint pumpáló akcióorgiát, mely után mindenki csak az állát kapargatja össze a padlóról. Egy ilyen videó érkezett most Jorge Luengo Ruiztól, aki a legpörgősebb jeleneteket vágta össze egy videóba, ezzel is rávilágítva arra, hogy a film egy percig nem áll meg, hanem gyorsvonatként süvít az akcióval és őrültséggel kikövezett sínen. Tanácsnak annyit írnék, csak az nézze meg, aki már túl van a filmen, vagy nem fél a spoilerektől, ugyanis elég sokat mutat az egész sztoriból. Szóval, aki még nem látta volna ezt a mesterművet, az nagyon gyorsan pótolja, aki viszont már igen, annak ez a videó is kötelező darab. De nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg magát a videót. Aztán a filmet is. Újra. És újra. https://vimeo.com/134331260 A Star Wars/Mad Max kombó videó meg volt már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.